Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
    има и други неща сигурно освен изброените и одраната предна броня
    Идеята дали генерално е зле или има 1-2 неща за правене.

Comment

• Първоначално публикувано от pyle Покажи съобщение
      Да, но дори и след като смениш носачи, биалети, заредиш климатика и купиш един нов дехидратор си пак едни 1000лв под пазарната цена. Освен това масово на пазара са с 15-ки лети или с тасове..

П.С. Моля да не ми се нахвърляте всички, че гледам коли, много под средната цена на пазара.. Имам си мотиви за това...
      Напротив, стъпва си има-няма на пазарната Това не значи, че е лошо - така ще си знаеш ти какво си сменил, а не някой тарикат с части от някоя морга.

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
      Извинявай, но аз чета . Никъде не видях "леш". Човекът е дал цена, на която евентуално можеш да я разпродадеш на части. Аз продадох една ударена и отрегистрирана за 900лв. А тази май върви.
      Нека все пак някой я огледа и подкара
      А ти чети до края, Сашко. Човека е написал и за климатика, и за гумите и т.н

Comment

• Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщение
        Напротив, стъпва си има-няма на пазарната Това не значи, че е лошо - така ще си знаеш ти какво си сменил, а не някой тарикат с части от някоя морга.

А ти чети до края, Сашко. Човека е написал и за климатика, и за гумите и т.н
        Ми гуми на 85% здрави, почти всеки климатик е за допълване.
        Полемиката е излишна, нека някой я огледа

Comment

• 1. Как пък изчисли процента с такава точност без дори да има снимка на въпросните гуми?
          2. Колко процента сваля търкалянето им летоска?

Мерси .....

Comment

• Това ми е разсъждението, и мотора да е за правене ще си го направя и очакването също и си знам, че всичко е окей та дори и малко над пазарна цена да стъпи. Искам само външния вид да е окей нали бронята не е болка за умиране въпроса е да не е всеки детайл.

Comment

• Колата напълно оправдава цената си,и обратното.Според мен всички останали коментари само на място,след оглед...
              Alfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+

Comment

• Първоначално публикувано от radiboy Покажи съобщение
                Колата напълно оправдава цената си,и обратното.Според мен всички останали коментари само на място,след оглед...
                Да ама съм от София и за това помолих някой колега от района, ако има свободно време да иде да я погледне и да се свърже с мен.

Comment

Да, но дори и след като смениш носачи, биалети, заредиш климатика и купиш един нов дехидратор си пак едни 1000лв под пазарната цена. Освен това масово на пазара са с 15-ки лети или с тасове..

П.С. Моля да не ми се нахвърляте всички, че гледам коли, много под средната цена на пазара.. Имам си мотиви за това...
                  4бр. носачи+биалети -220лв
                  Зареждане на климатик-30лв
                  Дехидратор втора ръка 15-20лв
                  +Труд
                  Едва ли са 1000лв Мах-400лв

---------- Post added at 23:31 ---------- Previous post was at 23:30 ----------

Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщение
                  1. Как пък изчисли процента с такава точност без дори да има снимка на въпросните гуми?
                  2. Колко процента сваля търкалянето им летоска?

Мерси .....
                  Лесно е!!!
                  EXX- Alfa Romeo 147 1.6ТС 120к.с-2001г. - Gray /147-105к.с-2009г. - Black/ 147-105к.с-2008г.-Brown
                  147-105к.с-2008г. - Brown/147-105к.с-2009г. - Red
                  NEW-Cruze 1.8 16v 144к.с-2014г./BMW 120d 177к.с

Comment

• Не е точно за тая тема, ама все пак ми е интересно и искам да разбера, как има такива хора(коли) , дето викат че всяка година си зареждат климатика...?

Имам едно ауди а4 от 2005 и досега никога не е пипан климатика и все още духа студено да ти замръзнат сополите...

На алфите ли са кекави климатиците, или майсторите дето ви ги зареждат не правят нещо както трябва?
                    156 2.0TS

Comment

• Първоначално публикувано от tuning7350 Покажи съобщение
                      4бр. носачи+биалети -220лв
                      Зареждане на климатик-30лв
                      Дехидратор втора ръка 15-20лв
                      +Труд
                      Едва ли са 1000лв Мах-400лв
                      1200лв. колата, 300лв. части = 1500лв. Средна пазарна цена е около 2500лв за коли преди фейс лифт, бензин.

Comment

• Първоначално публикувано от dhtj Покажи съобщение
                        Не е точно за тая тема, ама все пак ми е интересно и искам да разбера, как има такива хора(коли) , дето викат че всяка година си зареждат климатика...?

Имам едно ауди а4 от 2005 и досега никога не е пипан климатика и все още духа студено да ти замръзнат сополите...

На алфите ли са кекави климатиците, или майсторите дето ви ги зареждат не правят нещо както трябва?
                        Майсторите им не стават, старата ми 156 не е правено нищо по климатика за 160 000 км, на жената пунтото също.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

1200лв. колата, 300лв. части = 1500лв. Средна пазарна цена е около 2500лв за коли преди фейс лифт, бензин.
                          Да разбирам ли ,че ако дам 2500,няма да ми се наложи да плащам гореспоменатите разходи или съм се объркал нещо?

Comment

• Първоначално публикувано от radiboy Покажи съобщение
                            Да разбирам ли ,че ако дам 2500,няма да ми се наложи да плащам гореспоменатите разходи или съм се объркал нещо?
                            Не.

Comment

• И аз така си помислих,ама рекох да питам...

Comment

• Ще обсъдиме после, само да иде някой да я види..
                                Last edited by pyle; d.m.y г., 00:43.

Comment

Working...
                                X